Hollevoet W. BVBA

HOLLEVOET ZORGT VOOR UW ENERGIE OP MAAT

Hollevoet W. BVBA levert reeds veertig jaar een stipte en betrouwbare service op maat van elke klant.  Het familiaal bedrijf, opgericht door Hollevoet Willy, levert in een ruime straal rond De Haan aan zowel particulieren als kmo’s.  Met de nodige flexibiliteit in bevoorrading weet Hollevoet W. BVBA direct in te spelen op dringende bestellingen voor verwarming of industriële toepassingen.

Eén constante : de klant kan steeds rekenen op brandstoffen van de hoogste kwaliteit die hij van de TOTAL-producten gewend is.  Deze garantie  is voor ons de grootste troef !

NIEUWE TIJDEN – NIEUWE NODEN

De evolutie van de energiemarkt en het milieubewust omspringen hiermee, heef t ons tot  nieuwe uitdagingen gedwongen.  Het is voor ons en Total dan ook van groot belang om op de  noden inzake energieverbruik en zorg voor het leefmilieu in te spelen.  Een grondige productkennis is hier geen overbodige luxe.

VERTROUWDE GEZICHTEN LEVEREN EEN UITZONDERLIJKE SERVICE

Klantenkennis is geen loos woord voor deze onderneming, zegt zaakvoerder Peter Hollevoet terecht. “Onze klanten krijgen hun bestelling steeds door dezelfde chauffeur geleverd.  Dat schept een vertrouwensband, waardoor de klanten met een gerust hart hun code of sleutel toevertrouwen.”

 

 

Waarom kiezen voor Hollevoet ?

Multi-energie partner

Voor al uw brandstoffen en aanverwanten kunt U bij één en dezelfde leverancier terecht.

 

Uitzonderlijke service

Steeds dezelfde chauffeur schept een band met onze klanten.

 

Topkwaliteit

Eén constante is het leveren van kwalitatieve producten tegen de beste prijs.

 

Vraag een offerte