Pellets

Total Pellets Premium, respectvol voor natuur!

Vanuit ons magazijn te De Haan leveren wij pellets aan huis. Zowel aan de kust van Oostende tot Knokke-Heist en de ruimte omgeving rond Brugge kan beroep doen op onze leveringsdienst.

Hebt u zelf te weinig opslagruimte, dan kan u onze stockageruimte gratis gebruiken en afhalen volgens uw behoeften. Alle pellets zijn verpakt in zakken van 10 tot 15kg en worden per zak of per pallet (65 zakken) verkocht.

Als u kiest voor pellets, kiest u voor een verwarming met respect voor het milieu. Pellets, gemaakt uit zuiver hout, zijn namelijk CO2 neutraal. Aangezien net evenveel CO2 vrijkomt bij de verbranding, als het gehalte dat de bomen tijdens hun levensduur opgenomen hebben uit de atmosfeer.

Zo  bieden wij twee soorten aan.

  • Total Pellets Premium

Een volledig Belgisch product afkomstig van hout uit onze Ardennen en naburige bossen. 100% vervaardigd uit naaldhout bij onze leverancier L’industrie des Bois de Vielsalm. Daarom dragen ze het label PEFC 07.31.18, wat betekend dat ze afkomstig zijn uit 100% duurzaam beheerde bossen.

Een van de grootste kenmerken van Total Pellets Premium is een zeer lage aspercentage (<= dan 0.5%), wat verstopping en onderhoud en reiningen van de kachel voorkomt. Een caloriewaarde >=4.8 kWh/kg zorgt voor een zeer zuinig verbruik. De Total Pellets Premium zijn DIN plus 7A173 en EN plus BE304 gecertificeerd.

  • Gold Hard Hout

Deze donkerkleurige pellets zijn vervaardigd uit een mengeling van hardhout, zoals eik en beuk, samen met naaldhout. Ze dragen het DIN plus 7A218 certificaat. De voornaamste eigenschap van deze korrels is de intense warmteafgifte dankzij een calorische waarde van 5.28 kWh/kg.  Met een aspercetage van 0.7% is een tweedagelijkse reiniging van de brandkorf aangewezen.

U zou graag meer inlichtingen over de pellets die wij leveren? 

We zijn altijd beschikbaar voor u. Zie onze formulier en ons offerte online hieronder.

Vraag een offerte online
Contacteer ons via ons formulier

Waarom kiezen voor Hollevoet ?

Multi-energie partner

Voor al uw brandstoffen en aanverwanten kunt U bij één en dezelfde leverancier terecht.

 

Uitzonderlijke service

Steeds dezelfde chauffeur schept een band met onze klanten.

 

Topkwaliteit

Eén constante is het leveren van kwalitatieve producten tegen de beste prijs.

 

Vraag een offerte