Tanks

Tanks en toebehoren voor particulieren en industrie

Wij leveren alle soorten tanks en toebehoren voor particuliere of industriële toepassingen. In ons gamma zitten zowel dubbel en enkelwandige tanks voor onder-en bovengronds gebruik. U kunt kiezen uit metaal of kunststof. Deze laatste mogen enkel bovengronds opgesteld worden. Als verdeler van Tankbouwer Desplentere-Lannoy ontvangen wij een extra korting, waardoor we deze topkwaliteit tegen een voordeliger prijs kunnen leveren.

Voor het tanken van uw wagenpark of tractoren en machines kunt u kiezen uit diverse pompen met aangepaste debiet en telwerk.

Kleine werftanks en AdBlue tanks zijn tevens beschikbaar.

Onze volledige service omvat het adviseren, leveren en plaatsen van de tanks. Indien gewenst regelen wij ook het aansluiten van tank aan de verwarmingsinstallatie of pompinstallatie.

Tevens adviseren wij U bij het buiten gebruik stellen van een oude opslagtank. Na gebruik dient een oude tank gereinigd en opgevuld te worden door een erkend tankcleaner.

Alle tanks zijn conform de Vlarem II Europese norm en voldoen aan de wetgeving omtrent de tankcontroles. In het kort zijn dit de regels betreffende de tankcontrole.

Sinds 2000 moeten alle mazouttanks uitgerust zijn met een overvulbeveiliging. Dit kan via een fluit of elektronische sonde. In het Vlaams gewenst dienen alle tanks, zowel oud en nieuw, gecontroleerd worden door een erkend technicus. De periode tot herkeuring hangt of van de inhoud, onder- of bovengrondse plaatsing en het materiaal.

Indien de tank enkelwandig is zijn volgende keuringen nodige voor een particuliere tank:

-          Ondergronds < 5000 liter -> om de 5 jaar

-          Ondergronds > 5000 liter -> om de 2 jaar

-          Bovengronds < 5000 liter -> eenmalig keuring vanaf 1/2/2009 daarna niet meer

-          Bovengronds > 5000 liter -> om de 3 jaar

Tanks voor professioneel gebruik om voertuigen te tanken, dienen vanaf 1/8/2003 ingekuipt of dubbelwandig te zijn en voorzien zijn van een elektronische sonde en pomp. Voor deze toepassingen dient de tankcontrole afhankelijk van de plaatsing om de 2 of 3 jaar gebeuren door een erkend milieudeskundige. Tankcontroles worden uitgevoerd in samenwerking met door ons aangestelde keurders. Voor de volledig wetgeving omtrent tankcontrole kunt U terecht op de website www.informazout.be

Voor verdere inlichtingen omtrent plaatsing van een tank of het keuren kunt U bij Hollevoet terecht.

Vraag een offerte online       Contacteer ons via ons formulier

Waarom kiezen voor Hollevoet ?

Multi-energie partner

Voor al uw brandstoffen en aanverwanten kunt U bij één en dezelfde leverancier terecht.

 

Uitzonderlijke service

Steeds dezelfde chauffeur schept een band met onze klanten.

 

Topkwaliteit

Eén constante is het leveren van kwalitatieve producten tegen de beste prijs.

 

Vraag een offerte