Gasolie Total Extra en Biofree

Kracht voor nieuwe technologiëen

De laatste jaren heeft de oliesector enorme inspanningen geleverd om de kwaliteit van mazout voor verwarmingsinstallaties te verbeteren. Door continue onderzoeken en verbeteringen in het productieproces is men erin geslaagd om het zwavelgehalte spectaculaire te reduceren. Zo bedroeg het zwavelgehalte van stookolie in de jaren zestig nog 7500 ppm.

Gasolie Total Extra met een maximaal zwavelgehalte van 10 ppm (0,001%) en toevoeging van bio-olie (FAME) biedt een milieuvriendelijker oplossing voor de verwarming van uw woning. Tijdens de verbranding wordt tot 75% minder zwaveldioxide (SO²)in de atmosfeer uitgestoten. Dit vermindert meteen ook de roetvorming. Dit maakt de verbranding schoner en efficiënter wat resulteert in een hogere rendement. Automatisch heeft dit een positief effect bij de reiniging van uw brander.

Gasolie Total Extra Biofree

Deze recent ontwikkelde zwavelarme stookolie met maximum 10 ppm zwavel biedt tevens een oplossing voor winterbestendige stookolie.  Zonder extra toevoeging van additieven is het stolpunt – 30° C. Deze gasolie heeft tevens geen toevoeging van bio-olie.

Waarom kiezen voor Hollevoet ?

Multi-energie partner

Voor al uw brandstoffen en aanverwanten kunt U bij één en dezelfde leverancier terecht.

 

Uitzonderlijke service

Steeds dezelfde chauffeur schept een band met onze klanten.

 

Topkwaliteit

Eén constante is het leveren van kwalitatieve producten tegen de beste prijs.

 

Vraag een offerte