Aardgas en elektriciteit

Total is de vijfde grootste olie- en gasmaatschappij ter wereld en een marktleider op gebied van zonne-energie.

Zo kunnen wij voor zelfstandigen en KMO’s aardgas en elektriciteit aanbieden aan de meest voordelige voorwaarden. Dankzij een sterke positie op de beurzen kan Total voor U de beste prijzen onderhandelen bij diverse producenten van gas en elektriciteit.

Wij stellen voor U een duidelijk “Serenity Contact” op voor zowel gas en elektriciteit in één contract. De looptijd van 12 tot 48 maanden is door U vrij te bepalen. De mogelijkheid bestaat om binnen de looptijd van het contact om te switchen van een vaste prijs naar een geïndexeerde prijs (of omgekeerd). Zo weet U perfect hoeveel U per maand betaald voor de ganse looptijd van het contract. Zonder zorgen wordt de omschakeling voor U geregeld. Wettelijk kan men nu elke maand vlot van leverancier veranderen zonder verbrekingsvergoeding te betalen.

Voor gas start het contact bij Total 2 maanden na ondertekeningen, indien uw verbruik kleiner is dan 100 MWh/jaar. Indien U meer verbruikt dan 100MWh/jaar, bent U gebonden aan het contract en start U pas 2 maanden na eind van het huidige contract. Voor elektriciteit is dit hetzelfde voor verbruikers onder of boven 50 MWh/jaar.

Vraag een offerte online
Contacteer ons via ons formulier

Waarom kiezen voor Hollevoet ?

Multi-energie partner

Voor al uw brandstoffen en aanverwanten kunt U bij één en dezelfde leverancier terecht.

 

Uitzonderlijke service

Steeds dezelfde chauffeur schept een band met onze klanten.

 

Topkwaliteit

Eén constante is het leveren van kwalitatieve producten tegen de beste prijs.

 

Vraag een offerte