AdBlue

Levering van AdBlue in kleine verpakkingen

Sinds 2005 streeft Europa naar een vermindering van vervuilende emissies van dieselmotoren. De uitstoot van stikstofoxiden worden in de Europese norm Euro V en Euro VI bepaald, waardoor autoconstructeurs het SCR-systeem (Selective Catalytic Reduction) ontwikkelden. Deze technologie zet slechte stikstofxide moleculen om in de katalysator van de uitlaatsystemen. Via een externe tank wordt AdBlue ingespoten, om zo de uitlaatgassen na verbrandingen minder milieuvervuilend te maken. Sinds 2014 zijn alle nieuwe vrachtwagens, tractoren en andere graafmachines voorzien met het SCR-systeem om de strenge Euro VI norm te halen.

AdBlue is een ammoniak houdende, kleurloze en niet ontvlambare vloeistof die bestaat uit 32,5% ureum en 67,5% gedestilleerd water. Gezien de grote hoeveelheid water in de samenstelling, dient dit in de winter vorstvrij bewaard te worden.

Hollevoet W. BVBA levert AdBlue thuis in kleine verpakkingen van 10 liter tot IBC van 1000 liter. De IBC wordt compleet met pomp en vulpistool geleverd zodat u vlot uw wagenpark kan tanken. Afhaling in ons magazijn behoort ook tot de mogelijkheid.

Vraag een offerte online
Contacteer ons via ons formulier

Waarom kiezen voor Hollevoet ?

Multi-energie partner

Voor al uw brandstoffen en aanverwanten kunt U bij één en dezelfde leverancier terecht.

 

Uitzonderlijke service

Steeds dezelfde chauffeur schept een band met onze klanten.

 

Topkwaliteit

Eén constante is het leveren van kwalitatieve producten tegen de beste prijs.

 

Vraag een offerte