Anderen brandstoffen

Lampolie type C

Deze petroleum is uitermate geschikt als brandstof van kacheltjes (vb. Zibro Kamin) en petroleumlampen. Tevens kunnen warmeluchtkanonnen in land- en tuinbouw branden op deze petroleum.

Petroleum in combinatie met gasolie (verhouding 300 liter op 700 liter) biedt voor bepaalde mazoutkachels de perfecte brandstof en is tevens hierdoor vorstbestendig.

Gasolie + Cold flow

Gasolie in bovengrondse mazouttanks dient best samengevoegd te worden met Cold flow. Dit is een additief ter verbetering van het koudegedrag van gasolie. Tijdens de vrieskou in de winter kan gewone gasolie stollen en dalen onder de filterbaarheids-grens. Met toevoeging van 1,5 liter Cold flow op 1000 liter gasolie kan het stolpunt verlaagd worden tot -33° C (-13° C bij niet geadditiveerd gasolie) en de filterbaarheidsgrens tot –21 °C  (-13°C bij niet geadditiveerde gasolie).

Diesel

Dankzij jarenlange ervaring en expertise weet Total diesel van superieure kwaliteit aan te bieden. Specifieke additieven om een corrosiewerende en reinigende werking te bevorderen maken deze tot een betrouwbare brandstof. Een goeie smering van brandstofpomp en injectoren verlengt namelijk de levensduur van uw wagen.

Diesel met een zwavelgehalte van max 10 ppm is geschikt voor alle dieselmotoren van lichte personenwagen tot vrachtwagens. Vanaf half november tot eind februari is deze brandstof vorstbestendig (-24°c).

Meer vragen over onze brandstoffen?

Contacteer ons onmiddelijk met onze online formulier, telefoon ofwel per email    

Waarom kiezen voor Hollevoet ?

Multi-energie partner

Voor al uw brandstoffen en aanverwanten kunt U bij één en dezelfde leverancier terecht.

 

Uitzonderlijke service

Steeds dezelfde chauffeur schept een band met onze klanten.

 

Topkwaliteit

Eén constante is het leveren van kwalitatieve producten tegen de beste prijs.

 

Vraag een offerte